Over mij

1998: het geboortejaar van Buro Anno 1998. Het jaar waarin Philip Heitkamp de basis legde voor Buro Anno 1998.

Buro Anno 1998 verleent diensten aan verschillende opdrachtgevers. Van particulieren tot bedrijven. Van bouwcorporaties tot semi-overheidsinstellingen en van schoolbesturen tot landgoedeigenaren. Elk met specifieke vragen waarbij Buro Anno 1998 steevast met doortimmerde adviezen en specifieke oplossingen komt.

De roots van Philip Heitkamp liggen met name in de restauratiewerkzaamheden. Na jaren werkzaam te zijn geweest in deze branche breidde de HBO-er met Buro Anno 1998 zijn werkzaamheden uit als ontwerper, restauratieadviseur en bouwbegeleider.

Goed onderlegd met een HBO studie en een gespecialiseerde restauratieopleiding is vanaf de start een prima reputatie opgebouwd met het begeleiden van diverse verbouw- en restauratieprojecten. De opgedane ervaring in de praktijk kwam goed van pas en bleek van grote waarde voor de ontwerpuitdagingen waarvoor Buro Anno 1998 dagelijks staat.

 

Met veel passie voor architectuur maakt Philip in zijn ontwerpen een combinatie van moderne en traditionele verschijningsvormen. Bouwen blijft natuurlijk vooral mensenwerk.
Als ontwerper en bouwbegeleider hecht Philip dan ook grote waarde aan een goed contact met de diverse partijen zoals opdrachtgevers, vergunningverleners, landschapsadviseurs en bouwers.
Simpel gezegd: Buro Anno 1998 spreekt de taal van alle betrokken partijen waardoor elk project een succes kan worden. Dat dit geen loze woorden bewijst de portfolio van de onderneming waarin diverse prestigieuze opdrachten verzameld zijn.